Prijzen verhuizen

Verhuizen is gewoonweg niet leuk. Er komt zoveel bij kijken. Verhuizen is veel meer dan alleen spullen van A naar B transporteren. Zeker dat inpakken kost heel erg veel tijd. Je kunt daarom best wel wat hulp gebruiken. Als jij ook zo weinig tijd hebt, overweeg dan een verhuisservice. Die kunnen je helpen met het organiseren van jouw verhuizing, alles voor je in- en uitpakken en de spullen naar jouw nieuwe woning brengen. En de prijzen zijn niet zo hoog als je denkt. In dit artikel gaan we dieper in op de prijzen voor verhuizen en hoe je kunt besparen.

Kosten verhuizen
Het is belangrijk om de kosten voor verhuizen van te voren op een rijtje te zetten. Zeker als je hulp gaat inhuren, is het belangrijk om te weten welk budget je nodig hebt. De hoogte van de prijzen voor verhuizen hangen vooral samen met welke services je allemaal inhuurt. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de verhuisservice. De prijzen verschillen erg van tussen de verschillende aanbieders. Je kunt de volgende prijzen als een indicatie gebruiken:

  • Transport op de verhuisdag € 400 – € 600
  • Inpakservice en transport € 800 – € 1.000
  • In- en uitpakservice en transport € 1.300 – € 1.600

Voordelen van een verhuisservice
Een erkende verhuizer kan alles voor jouw regelen. Een verhuisbedrijf kan veel meer voor je betekenen dan alleen jouw spullen naar de nieuwe woning brengen. Een verhuisservice helpt jou de verhuizing organiseren, helpt bij de bureaucratische kant, kan je helpen jouw meubels te demonteren, kan zelfs alles voor je inpakken en kan ook alles weer uitpakken in je nieuwe woning. Zeker voor een seniorenverhuizing kan een verhuisservice veel voordeel bieden. Bovendien zijn professionele verhuizers een stuk sneller dan jijzelf. Zij doen het immers dagelijks. Het ontneemt jou een hoop stress en je hebt ook geen spierpijn na het verhuizen.

Besparen op verhuizen
Ondanks dat er ontzettend veel voordelen aan verhuizen zitten, is het niet goedkoop. Het zijn bedragen die niet iedereen zomaar over heeft. Gelukkig zijn er ook manieren om te besparen op verhuizen. Je kunt bijvoorbeeld een aantal vrienden vragen om je te helpen met verhuizen. Ook kun je ervoor kiezen zelf je spullen in- en uit te pakken. Hoe meer jezelf doet, hoe goedkoper de verhuisservice wordt. Vergeet ook geen checklist te maken. Want als je voor verrassingen komt te staan, kan dat extra geld kosten. Een beetje organisatie voorkomt onnodige kosten.