Verhuisbedrijf

Een erkend verhuisbedrijf gebruiken voor jouw verhuizing heeft veel voordelen. Je kunt alles uit handen geven, zodat jij je kunt richten op de belangrijkste dingen. Ook ben je er van verzekerd dat jouw spullen zonder problemen bij jouw nieuwe woning aankomen. Het scheelt jou een hoop geregel en gestress. Een verhuisbedrijf kan ook een deel van je spullen tijdelijk opslaan, zodat de verhuizing over meerdere dagen te spreiden is. Beste voordeel, jij hebt geen spierpijn na de verhuizing.

Vijf voordelen van een verhuisbedrijf
De meeste mensen maken gebruik van een verhuisbedrijf omdat ze dan niet zelf hun spullen hoeven te tillen. Eerlijk is eerlijk, iedereen vindt verhuizen vervelend. Het verhuisbedrijf kan je met nog meer dingen helpen, zoals de organisatie, het in- en uitpakken, een verhuislift en verzekering. Het levert enorm veel voordeel op de verhuizing door een erkend verhuisbedrijf te laten uitvoeren. Zij hebben jarenlange ervaring en verhuizen jou moeiteloos.

  • Sneller dan zelf doen
  • Goed georganiseerd
  • Alle spullen veilig en verzekerd getransporteerd
  • In- en uitpakservice
  • Tijdelijke meubelopslag

Wat kost een verhuisbedrijf
De kosten voor een verhuisbedrijf kunnen nogal verschillen. Het maakt sowieso uit welke taken je uitbesteedt en wat je zelf doet. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de verhuisservice. Het aantal verhuizers is de beslissende factor in de uiteindelijke kosten van een verhuisbedrijf. ALs je verhuist met een enkele verhuizer, moet je rekenen op zo een € 300 – € 400. Bij twee verhuizers loopt het al gauw op richting € 800. Voor drie of meer verhuizers zal een verhuisbedrijf minimaal € 1.100 rekenen. Dit zijn tarieven per dag. Als je wilt dat het verhuisbedrijf jouw spullen inpakt en voorbereid, moet je zeker het driedubbele rekenen.