Verhuisdozen

Bij het verhuizen heb je verhuisdozen nodig. Een verhuisdoos is handig om alles bij elkaar in te pakken om ze vervolgens weer geordend te kunnen uitpakken. De dozen moeten stevig zijn en de hele verhuizing hun taak goed vervullen.

Hoeveel verhuisdozen heb je nodig?

Hoeveel verhuisdozen je nodig hebt is afhankelijk van wat je wilt vervoeren en hoeveel spullen je hebt. Tevens is de grootte van je gezin bepalend in hoeveel verhuisdozen je nodig hebt. Gemiddeld heb je 20 tot 45 verhuisdozen nodig.

Waar moet een verhuisdoos aan voldoen?

Let bij de aanschaf van je verhuisdozen op de volgende aandachtspunten;

  • ¬†Autolock verhuisdozen kun je zonder tape gebruiken; je zet ze in 1 beweging op. Dat is doorgaans handig.
  • Er zijn verschillende soorten kwaliteiten verhuisdozen op de markt. De Kraft kwaliteit is de sterkste kwaliteit karton, dit kartonnen verhuisdoos scheurt veel minder snel en kan veel meer kilo gewicht aan.¬† Kraft karton is te herkennen aan de bruine kleur.
  • Een gemiddelde verhuisdoos kan 7 √† 10 kg aan. Maak een verhuisdoos daarom ook niet te zwaar. Naast dat de kartonnen het niet aankunnen is het voor uw eigen kracht niet goed om te zware dozen te dragen. Beperk pijn in uw armen en rug en voorkom zware (meer dan 10 kg) dozen.

Waar kun je goede verhuisdozen kopen?

Er zijn veel aanbieders van verhuisdozen. Echter is het zoeken naar de ‘goede’ aanbieders. Hoe vertrouw je erop dat je goede dozen binnenkrijgt? Zorg ervoor dat je een goed research doet naar de kwaliteit en de prijs- kwaliteit verhouding vergelijkt.