Verhuisservice

Verhuizen is niet leuk, daar is iedereen het wel mee eens. Je kunt deze nare klus verlichten door een verhuisservice te contracteren. Zeker als je binnen Nederland verhuist, hoeft dit niet al te duur uit te vallen. Je kunt de verhuisservice zo gek maken als je zelf wilt. Naast het letterlijk verhuizen van je spullen, bestaat er ook een verhuisservice voor het in- en uitpakken, algemene organisatie en de bureaucratische aspecten. Dan hou jij je handen vrij om de nieuwe woning helemaal naar jouw eigen smaak in te richten.

Offerte aanvragen voor de verhuisservice
Begin op tijd met het aanvragen van verschillende offertes. Als je er minimaal drie vergelijkt, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Maak een lijst met services die je wilt inbegrijpen in de prijs. Dan krijg je goed vergelijkbare offertes. Appels met peren vergelijken heeft natuurlijk weinig zin. Ga met het volgende lijstje na of je niks vergeten bent:

  • Ga je naar een verdieping verhuizen en heb je een verhuislift nodig?
  • Koop jij je eigen verhuisdozen of wil je dat de verhuisservice die aflevert?
  • Demonteer jij zelf de grote meubels of laat je dat over aan de verhuizers?
  • Pak je zelf in en uit, of besteedt je dit liever uit?

Besparen op de verhuisservice
Je kunt besparen op de verhuisservice door een aantal dingen zelf te doen. Ook kun je natuurlijk wat vrienden vragen. Dat is altijd de goedkopere optie. Als je je goed voorbereidt, kun je ook geld besparen. Je zult immers niet voor verrassingen komen te staan met alle onvoorziene kosten van dien. Ook het aanvragen van meerdere offertes helpt jou de beste deals te vinden.